Boek nu al je les voor 2018 met korting

De winter staat voor de deur, wij gaan even genieten van onze vrije tijd en ons klaarmaken voor het nieuwe seizoen. Voor je het weet is het alweer voorjaar.

Vanaf 1 november kan je de boot bij Rederij Doeksen ook weer boeken en als je dan toch bezig bent om je vakantie naar Terschelling te regelen kan je ook gelijk een kitesurf cursus boeken. Ben je in ieder geval verzekerd van een plekje!

Helaas lijkt het erop dat het kabinet Rutte III de lage belasting van 6% gaat verhogen naar 9% dit zal betekenen dat wij de prijs van de lessen en het kitekamp moeten gaan verhogen in 2018.

Maar in 2018 zullen al onze instructeurs op Terschelling in ieder geval tijdens de basis, gevorderde en prive lessen gaan werken met het BB Talkin communicatie systeem. Hiermee sta je als cursist de hele les in contact met je instructeur. Je gaat dus nog sneller en leren kitesurfen!

Wil je meer informatie over BB Talkin? Kijk dan eens op de site: http://www.bb-talkin.eu

Niet alleen een handig systeem voor op het water tijdens het kitesurfen maar ook voor zeilen, wakeboarding, surfen en in de sneeuw tijdens het snowboarden of skien.

Tot 31 december kan je bovenstaande cursussen met korting boeken, daarna maken we de nieuwe prijzen bekend.

Tot volgend jaar!

Klaas, Irwan, Nine, Sander en Arjenne

Comments are closed.