Accommodaties

Op Terschelling maken wij gebruik van twee fantastische accommodaties en hebben we altijd een tip voor als je toch iets anders wil. Camping de Kooi is een centraal gelegen camping en het H2O Hostel is een gezellig hostel voor degene die iets meer luxe willen.

Camping de Kooi:


Camping de Kooi is een gezellige en rustige familiecamping, we zijn dan ook heel erg blij dat we hier ook met jongere kitesurfers mogen kamperen.

De camping is landelijk en centraal gelegen op het eiland. Het Groene Strand is zo’n 4 km van de camping verwijderd, het Noordzee strand ligt ongeveer op eenzelfde afstand en het gezellige uitgaanscentrum van Midsland ligt op 2 km afstand. De camping ligt aan de voet van het twintig meter hoge Arjensduin vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over het eiland.

De camping grenst aan natuurmonument ‘De Kooibosjes’`en aan het duinmeertje van Hee waarin gezwommen kan worden of waar je je vaardigheden op een SUP plank even kan beoefenen.

Meer info over de camping op is te vinden op hun website: www.campingdekooi.nl

H2O Hostel

Het H2O hostel is een leuk en goedkoop alternatief als je kamperen toch niet zo ziet zitten, de eigenaar doet zelf ook aan kitesurfen dus als je geluk hebt mag je misschien eens met hem mee voor een downwinder over de Noordzee.

Het hostel ligt net buiten Hoorn, zo’n 10km van het Groene Strand, het Noordzee strand ligt op zo’n 10 minuten fietsen. ‘s  Avonds een drankje doen kan in café de Groene Weide, waar zanger Hessel bijna iedere avond optreedt en het café ligt zelfs op kruip afstand van het hostel.

Het hostel zelf heeft tien nette kamers met eigen douche en toilet en een gemeenschappelijke keuken, waar je elke avond alleen of met andere gasten kan koken. Ook is er een ruime en gezellige gemeenschappelijke ruimte om tv te kijken of een goed boek te lezen bij de open haard.


Meer info over het hostel op hun website: www.h2ohostel.nl