FAQ Surfkamp

We hebben een aantal vragen op een rijtje voor jullie gezet, staat jouw vraag er niet tussen mail ons dan gerust.

Wat gaan we doen als er geen wind staat?

Als er geen wind staat kunnen we gaan suppen, golfsurfen of plannen we andere sportieve activiteiten in het water of op het land.

Wat gaan we doen als er geen golven staan?

Als er geen golven staan gaan we kitesurfen, vliegeren of plannen we andere sportieve activiteiten in het water of op het land.

Welk materiaal gebruiken jullie met kitesurf lessen?

Bij de lessen gebruiken wij nieuwe kites van F-One, daarnaast zijn er volop wetsuits en trapezes aanwezig. Natuurlijk hebben we ook helmpjes en impactvesten,

Hebben jullie wetsuits?

Ja, tijdens de kite en/of golfsurf/sup lessen krijg je een wetsuit van ons. Als je liever je eigen wetsuit meeneemt mag dat ook.

Mag ik eigen kite-/surfmateriaal meenemen?

Ja, je mag je eigen surfmateriaal meenemen, dit nemen we dan ook elke surfdag mee naar de spot. Mocht iets echter niet geschikt zijn om mee te lessen dan zullen we ons eigen materiaal gebruiken tijdens de les.

Op welke locatie gaan we surfen?

De locatie waar we gaan surfen kan per dag veranderen, we kunnen zowel aan de kant van de Waddenzee als aan de kant van de Noordzee terecht. Dit hangt van de weersomstandigheden af.

Is kitesurfen moeilijker dan golfsurfen of windsurfen?

Kitesurfen is niet moeilijk, makkelijker dan golfsurfen en windsurfen eigenlijk. Het is wel wat gevaarlijker en daar zullen we je in de les o wijzen en mee leren om te gaan.

Krijg ik een certificaat of diploma na mijn lessen?

Bij vertrek krijg je een IKO pasje mee waar het door jouw behaalde level op aangegeven staat. Afhankelijk van het niveau dat je hebt behaald kan je dan zelfstandig het water op en overal ter wereld kitesurfspullen huren.