Groepsarrangementen

Als je, met een grote groep, op Terschelling wil leren kitesurfen zijn er een hoop mogelijkheden. In overleg kunnen we groepsarrangementen samenstellen voor een succesvol en prettig verblijf op Terschelling. In het hoogseizoen zijn er diverse opties voor het boeken van groepsarrangementen. Mocht je niet willen blijven slapen in één van onze tenten dan zijn er ook diverse andere accommodaties. Kijk hiervoor ook even bij onze accommodaties, waar we doorverwijzen naar de leukste en gezelligste plekken om je groepen te kunnen ontvangen.

Hebben jullie ervaring met groepen?

Jazeker. Diverse jaren hebben we met succes enkele groepsarrangementen georganiseerd op Terschelling. Zowel op de camping als in het hostel hebben wij groepen gehad. Allen hebben genoten van de kitesurfmogelijkheden en het andere moois wat het eiland biedt.


Onze klanten

  • Railsport
  • ROCva
  • ENVI boardclinics

Onze klanten hebben altijd genoten van het eiland. Of het nu waait of niet. Er is altijd wat te doen. Het mooie is dat ten alle tijden de lessen open blijven staan als de wind het laat afweten. Mensen kunnen dan individueel langskomen op het vast land of gewoon op het eiland zelf.