Clinics en Prive les

Priveles kitesurfen op Terschelling

Ben je al echt een eind? Of blijf je ergens hangen waar je gewoon niet doorheen komt? Boek dan een van onze  clinics of een privéles waar alle aandacht naar jou gaat.

Privéles: 150 euro p.p. voor 2 uur les + IKO certificaat en benodigde materialen.

Deze les is echt bedoeld voor mensen die al wat ervaring hebben en/of ergens blijven hangen in de techniek dat wat extra aandacht nodig heeft. Onze privélessen worden altijd verzorgd door onze hoogst gediplomeerde kitesurf instructeurs, met voldoende ervaring om je met het probleem te helpen. Een privéles zegt het al. Eén instructeur voor jou alleen. Deze les is per uur te boeken. We raden altijd aan minimaal twee uur te doen zodat je even goed kunt doorpakken op je techniek.


IKO check: 75 euro p.p. voor 2 uur les + IKO certificaat (eigen materiaal meenemen)

Deze les is echt bedoeld voor mensen die praktisch al zelfstandig bezig zijn, maar nog onzeker zijn of ze wel alles goed doen. Hier zetten we nog even de puntjes op de i. Dit kan zijn dat je bijvoorbeeld: Nooit op zee hebt leren kiten, in het buitenland les hebt gekregen van een niet gecertificeerde school, het zoeken van je board een probleem is of als je onzeker bent met starten en landen van je kite. Kom langs! Deze problemen zijn zo verholpen in deze les. Wanneer we je eigen materiaal kunnen gebruiken, dan scheelt dit 20 euro op de prijs. De kite (en ander materiaal) moet wel veilig zijn en de juiste maat voor die dag. Anders moeten we alsnog een schoolkite gebruiken en wordt de prijs weer standaard.


Downwinder clinic: 80 euro p.p. voor 1 downwind/wave clinic van circa 2 uur inc praktijk, theorie en vervoer (eigen materiaal meenemen, minimaal 2 deelnemers)

Terschelling is DE downwind spot bij uitstek in Nederland. Nergens  is het zo uniek en makkelijk om van A naar B te reizen met je kite. Maar downwinden is niet makkelijk. Hierbij komt een hele andere stuurtechniek kijken. Onze instructeurs komen hier al jaren en zijn echt gespecialiseerd op het gebied van downwinden op Terschelling. De condities voor downwinden moeten wel goed zijn. We starten in Oosterend of in West aan Zee afhankelijk van de windrichting. We rijden eerst naar het eindpunt, vanaf daar worden we met de taxi naar het startpunt gebracht, om vervolgens richting eindpunt te varen waar de auto/bus staat.

We zijn de enige kitesurfschool in Nederland die deze unieke downwindclinic aanbiedt. Wil je zelf vrij downwinden? Vraag naar de mogelijkheden bij de school of surfclub Terschelling.


Trick clinic: 40 euro p.p. voor 1 uur praktijk en theorie (eigen materiaal meenemen, minimaal 2 deelnemers)

Altijd al een 360 willen maken? Toeside varen? Bochten, springen, loopen, handle pass. Noem het maar op. Bij ons leer je hoe je dit moet en hoe je ervoor zorgt dat je dit beter en gecontroleerder kan. Stap voor stap leren we je de kneepjes van je nieuwe truck en helpen we je om verder zelf te oefenen.