Nieuws

Nieuws

Seizoen 2019 met een mooi begin

Seizoen 2019 gaat weer van start! 

Eindelijk is het zover! Het seizoen 2019 is in zicht. Je kunt weer een kiteles boeken voor komend seizoen! Het is nog wel een beetje koud, maar dat houd ons niet tegen om aan te kondigen dat er weer geboekt kan worden. Kitesurfschool terschelling is weer klaar om je te leren kitesurfen op Terschelling. Ook dit jaar zijn we weer als enige kitesurfschool met een vergunning voor lessen op Terschelling en aanwezig om jullie de beste en leukste kiteles te geven. www.peterlynnkiteboarding.com

Met trots een Peter Lynn school

Met trots kondigen we aan dat we dit jaar samenwerken met Peter Lynn. We hebben hele mooie aanbiedingen voor onze cursisten die bij ons een les nemen en achteraf materiaal aanschaffen om zelfstandig verder te gaan. Dus hoe ons in de gaten voor mooie prijzen of bel of mail ons na de les voor een mooie deal.

BbTalkin stereo helmet pad mounted on helmet with bbtalkin advance smiling student 1000x667 promo

BbTalkin communicatie in al onze lessen te water

Onze lessen zijn van zeer hoge kwaliteit door het juiste materiaal te gebruiken tijdens de lessen. Onze nieuwe intercoms systeem van BbTalkin zorgt ervoor dat we ten alle tijden contact hebben met de cursist zodat we niet acherag, maar vooral tijdens het oefenen correcties, tips en trucks kunnen doorgeven zodat je niet hoeft te stoppen om te overleggen met instructeur. Je leercurve gaat explosief omhoog en 100% gegarandeerd veiliger en meer fun natuurlijk. Tof toch? We blijven altijd innoveren. www.bb-talkin.eu

kitesurfkamp-terschelling

Kitekamp 2019 gaat dit door?

We zijn nog druk bezig met kijken of we het kitekamp weer kunnen verzorgen en of er sprake is van genoeg animo hiervoor. Wil je op de hoogte blijven van het kitekamp? Heb je interesse? Geef je dan op via mail en we zetten je op de lijst voor gegadigden en geïnteresseerden. Je bent dan de eerste die wat hoort.

Zie je op Terschelling. Groeten Kitesurfschool Terschelling

Boek nu al je les voor 2018 met korting

De winter staat voor de deur, wij gaan even genieten van onze vrije tijd en ons klaarmaken voor het nieuwe seizoen. Voor je het weet is het alweer voorjaar.

Vanaf 1 november kan je de boot bij Rederij Doeksen ook weer boeken en als je dan toch bezig bent om je vakantie naar Terschelling te regelen kan je ook gelijk een kitesurf cursus boeken. Ben je in ieder geval verzekerd van een plekje!

Helaas lijkt het erop dat het kabinet Rutte III de lage belasting van 6% gaat verhogen naar 9% dit zal betekenen dat wij de prijs van de lessen en het kitekamp moeten gaan verhogen in 2018.

Maar in 2018 zullen al onze instructeurs op Terschelling in ieder geval tijdens de basis, gevorderde en prive lessen gaan werken met het BB Talkin communicatie systeem. Hiermee sta je als cursist de hele les in contact met je instructeur. Je gaat dus nog sneller en leren kitesurfen!

Wil je meer informatie over BB Talkin? Kijk dan eens op de site: http://www.bb-talkin.eu

Niet alleen een handig systeem voor op het water tijdens het kitesurfen maar ook voor zeilen, wakeboarding, surfen en in de sneeuw tijdens het snowboarden of skien.

Tot 31 december kan je bovenstaande cursussen met korting boeken, daarna maken we de nieuwe prijzen bekend.

Tot volgend jaar!

Klaas, Irwan, Nine, Sander en Arjenne

Boek je kitesurfles op Terschelling met 10% korting

Voorjaar!

Het is voorjaar en zo staat het begin van ons nieuwe seizoen ook weer voor de deur. Het water wordt langzaam aan warmer, het is nu al 1 graad boven het gemiddelde van maart dus als het een beetje doorzet kunnen we snel het water in voor de lessen. De nieuwe kites zijn ook onderweg en we hebben er best wel zin in! We hopen zo rond half april met de lessen te starten.

Boek je kitesurfles op Terschelling met 10% korting:

Wil je gelijk goed aan de gang dan kan je prive cursus boeken voor € 405,- ipv € 450,-

Een 4-daagse cursus is € 365,- en een 3-daagse boek je al voor € 255,-

Je kan met korting boeken tot 30 april en wanneer je komt in 2017 maakt niet uit, je kan in je boeking duidelijk aangeven wanneer je naar het eiland komt en dan zetten wij je alvast in de agenda. Dan weet je in ieder geval zeker dat je een plekje hebt in de les.

foto 3

Tot snel op het mooiste kitesurfstrand van Nederland, Terschelling!

Klaas, Jordi, Sander en Nine.

De wind komt eraan ...

Na een vrijwel windstille eerste 3 weken in juni lijkt het erop dat de wind vanaf komende zondag weer terugkeert dus als je nog lessen open hebt staan is dit het moment om deze te innen voordat de zomerdrukte begint.

Komende week op dinsdag, woensdag of donderdag les? Dan krijg je 10% korting!

Wil je in juli of augustus les tijdens je vakantie op Terschelling? Reserveer dan snel je les want we raken al aardig vol. Kijk ook eens bij onze kitecamps, in augustus hebben we nog plek, ook tijdens de Masterclass week met Jalou Langeree.

Kitesurfles met Oerol

Het Oerol festival staat voor de deur en wil je even de drukte ontsnappen dan kan je gewoon bij ons terecht voor kitesurflessen. Afhankelijk van de windrichting op het Groene Strand of op het Noordzee strand bij Midsland of Formerum.

Reserveer of boek op tijd want het is erg druk op het eiland met Oerol. Er kan ook s avonds gelest worden.

Midweek kitesurfles Terschelling?

Nog wat vrije dagen over en zin in een midweek Terschelling om te leren kitesurfen en natuurlijk om van alles wat het eiland nog meer te bieden heeft te genieten?

Tot eind juni geven we korting op lessen die op dinsdag, woensdag of donderdag afgenomen worden. Als het getij en de weersomstandigheden het toelaten kan er ook in de avond les gegeven worden.

Introductie les kitesurfen voor € 75,- ipv € 95,-
2-Daagse kitesurfles voor € 175,- ipv € 195,-
3-Daagse kitesurfles voor € 250,- ipv € 295,-

Bel of stuur een sms/whatsapp berichtje voor beschikbaarheid per week.

Alleen op dinsdag, woensdag en donderdag. Niet geldig op 17 mei en 14-16 juni.

IMG_4648

De zon wint steeds meer aan kracht en van die mooie zonnige dagen in maart krijgen we al zin in het voorjaar en het nieuwe seizoen, maar het is nog net even te fris op het strand en in het water. We verwachten dat we zo half april het water op kunnen voor de eerste lessen.

paal3

Omdat we zo blij worden van het zonnetje de laatste dagen hebben we 2 speciale aanbiedingen tot 31 maart. De 3-daagse kitesurf cursus voor € 225,- ipv € 295,- en de 4-daagse kitesurf cursus voor € 315,- ipv € 395,-

Dus voor 31 maart boeken en flinke korting pakken en later dit jaar de lessen afnemen.

Ook voor de andere cursussen hebben we nog een leuke korting oplopend tot 10%

Masterclass-slider-1

In juli en augustus kitekamps op Terschelling en masterclass week met Jalou Langeree

In de maande juli en augustus zitten we op Camping Cnossen met ons kite/surf-kamp, voor jong en oud(er). Een actief surfkamp met naast kitesurflessen ook andere sporiteve activiteiten.

Van 14-19 augustus zullen Jalou Langeree en Roderick Pijls aanwezig om kitesurfers die wat meer tricks willen leren clinics te geven.

Minimaal aantal deelnemers voor deze weken is 4 personen en maximaal 16 personen.

Winter is coming ...

Vanaf half oktober kregen we opeens al te maken met een frisse oostelijke wind, dit maakt dat het kitesurfen gelijk een stuk frisser werd, ook de lessen zijn wat minder aangenaam. We blijven de komende tijd nog beschikbaar voor het volgen van lessen maar we bekijken het per dag. Een mooi zonnige dag kan zomaar nog een prima lesdag zijn.

Over een week of 2 staat er een trip naar Brazilie gepland en voor volgend jaar januari/februari/maart zitten we te denken aan Dakhla, Sal en Fuerteventura dus hou de website of onze facebook pagina in de gaten als je de zon nog op wil zoeken deze winter.

Snowkiten terschelling

En mochten we een goeie winter krijgen met een flink pak sneeuw dan gaan we natuurlijk snowkiten op het strand!

 

Herfstvakantie en er even tussenuit

Wij zijn er even een weekje tussen uit geweest om zelf even te genieten van het mooie weer in het buitenland, vanaf zaterdag kunnen er weer lessen gevolgd worden op Terschelling, tot …?

Kitesurfen egypte

Hoe lang we precies door kunnen hangt van de temperatuur en windrichting af, lange periodes met wind uit het oosten koelen de lucht temperatuur snel af, het zeewater is nog wel lang “warm”. We hopen in ieder geval tot begin november door te kunnen gaan. Wil je in de herfstvakantie nog les, boek dan op tijd in verband met beperkte beschikbaarheid.

Wil je er ook nog even tussenuit? Karta Boardsports gaat eind oktober ook richting Brazilie voor een maand, zon, zee, wind, strand, chillen en natuurlijk kitesurfen. Het is ok mogelijk om daar dan nog lessen te volgen. Van een complete beginners cursus tot de puntjes nog even op de i.

Kijk voor alle informatie over deze leuke kitesurf trip op: Karta Boardsports

Na zon... komt wind!

Met een paar warme windloze dagen zijn we de zomervakantie begonnen op Terschelling, maar komende week krijgen we flink wat wind op het eiland. Tijd om op de boot richting Terschelling te stappen dus! We hebben door de week nog ruimte voor cursisten maar boek op tijd.

zomer-noordzee

Natuurlijk is er ook tijd voor downwinders als je al redelijk heen en weer kan varen.

Verder zijn we gaan samenwerken met Surfvillage, zij verzorgen golfsurf en stand up paddle lessen vanuit de Zandzeebar bij Formerum. Bij Surfvillage kan je ook sup boards huren en regelmatig maken zij ook sup tochtjes op de Noordzee en de Waddenzee, zeker met windstil weer en een ondergaande zon een aanrader, houdt hun website en facebook pagina in de gaten voor de laatste updates.