Verhuur kitesurf materiaal

Je kunt bij ons ook kitesurfmateriaal huren, we hebben verschillend materiaal in de verhuur. Maar, je moet kunnen bewijzen dat je kunt kitesurfen door middel van het overhandigen van een geldig certificaat (IKOlevel 3). Als je jouw lessen bij ons hebt gevolgd dan kun je dit certificaat aanvragen. Tijdens de verhuur zijn wij erbij om te kijken of je in staat bent om de kite veilig op te zetten en of je weet hoe de safetysystemen werken.  Ook willen we zien of je de basisvaardigheden van het kitesurfen onder de knie hebt. Controle is ontzettend belangrijk. Tot slot is het noodzakelijk dat je over voldoende kennis over de wind en de spot beschikt. Als wij twijfelen aan jouw expertise, of wanneer we zien dat er gebrek is aan controle waardoor het surfen niet meer veilig is, dan zijn we genoodzaakt de verhuur te stoppen.  Bij onnodige schade, door het niet kennen van de veiligheidsregels of bij het nemen van een te groot risico, dan brengen wij de kosten in rekening bij de huurder.

Het verhuurmateriaal is niet altijd beschikbaar. Probeer daarom tijdig contact met ons op te nemen. Dan kunnen we rekening houden met je komst en overleggen we wat de opties zijn. Als je twijfelt aan je eigen vaardigheden, dan kun je bij ons ook een opfriscursus volgen. Deze is te vinden onder ‘Kitesurfles’.

Strippenkaart kitesurf materiaal

Als je na je lessen wil doorgaan met kitesurfen dan is het kopen van materiaal vaak lastig. Je weet nog niet wat voor materiaal je wil en alles is ook nog eens duur. Daarom hebben we voor jou de mogelijkheid om meerdere dagen een kiteset te huren met een strippenkaart. Handig voor eilanders of voor de kiters die langere tijd op Terschelling verblijven. Je krijgt altijd de juiste maat kite en board mee.

We raden je wel aan om zelf een  wetsuit en trapeze aan te schaffen deze zitten hier niet bij inbegrepen. Bovendien is het stukken fijner om te kunnen surfen in je eigen wetsuit en een goed passende trapeze.

Prijzen strippenkaarten:

5x kite & board voor € 250,-
10x kite & board voor € 450,-

Prijzen verhuur kitesurf materiaal per dagdeel

Kitesurfkite: €50
Kiteboard: € 25
Kitesurfkite en kiteboard: €60
Trapeze: €7,50
Wetsuit: €7,50
Totale set: €75

kitesurf-materiaal
Sportzeker.No_.1
nkv logo

Niet alle verzekeringen bieden een goede dekking voor het kitesurfen, dit geldt niet alleen voor materiaalschade en diefstal. Ook lang niet alle WA-verzekeringen bieden een dekking voor kitesurfongelukken. Dit kan je wel verzekeren bij bijvoorbeeld Sportzeker of door lid te worden van de Nederlandse Kitesurf Vereniging. Bij huren van kitegear wordt schade of verlies alleen vergoed door een reisverzekering. Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden van jouw reisverzekering. Wij raden aan om dit vooraf te checken en eventueel te wijzigen.